actueel
Nws brochure zonoors

Nieuwe info-brochure Noors leren bij ZoNoors

April 2024

In de nieuwe brochure van ZoNoors maak je in het kort kennis met ZoNoors, docente Mieke Onis en de Noorse lessen die je kunt volgen in Lochem of online. Uiteraard zie je ook alle informatie op deze website van ZoNoors, www.zonoors.nl.

Nws reclamezuil AVB 2024

Reclamezuil bij ons kantoor aan de Lochemseweg in Barchem is vervangen

Maart 2024

De reclamezuil is vernieuwd. Een gemêleerd gezelschap waar we ons in bevinden. Een rockgroep, een accountants-kantoor, reclamebureau, onlinemarketing bureau, adviesbureau in de bouw, salarisadminstratiekantoor, een uitzendgroep en een ontwerpstudio. Een mooi ondernemersklimaat waar ik al meer dan 12 jaar van geniet.

Nws GiB boek Wellbeing

Wellbeing & Vitaliteits-management - Gezond in Bedrijf Business School

Januari 2024

Dit nieuwe boek/gids door Diederik Gallas geeft antwoord op de vraag hoe bedrijven een gezonde en ondersteunende werkomgeving kunnen creëren. Evenals andere uitgaven van deze Business School heb ik deze mogen vormgeven. Wil je meer weten over deze uitgave? 

Nws boek Martien Pater

Herinneringen aan mijn moder door Martien Pater

Februari 2024

In Herinneringen aan mijn moeder blikt haar zoon Martien terug op het leven van zijn moeder. Mede met behulp van foto’s en interviews wordt een beeld geschetst van een vrouw, die op jonge leeftijd in het huwelijk trad in het laatste jaar van de tweede wereldoorlog. Onisontwerp.nl mocht het boek vormgeven. Wil je ook een boek of magazine laten maken?
Kijk dan hier >

1Alert website

Nieuwe website voor 1Alert: Flexibele inhuur in Safety en Security

September 2023

Op zoek naar meer flexibiliteit in de planning? 1Alert Flexgroup heeft professionele medewerkers beschikbaar.
Het gerestylde logo met huisstijl, bewegwijzering, uitnodigingen, beeldmerken voor de diverse diensten en andere communicatiemiddelen werden door onisontwerp.nl vormgegeven.

Correcties in pdf aangeven

Hoe geef ik (tekst)correcties aan in een pdf?

Maart 2024

Opdrachtgevers vragen vaak hoe ze het beste de (tekst) correcties aan kunnen geven in een pdf-bestand. Dit is heel efficiënt en handig te doen in een pdf. Kijk hier voor een korte uitleg. 

Nws Dijkman autobelettering

Bedrijfswagens Dijkman Bouw hebben een nieuw jasje gekregen

November 2023

Dijkman Bouw, een bouwbedrijf dat haar afspraken nakomt en vakwerk levert. Niet voor niets hebben zij hiervoor in de afgelopen jaren twee keer de prijs voor beste klantgerichte bouwer in ontvangst mogen nemen. De bedrijfswagens zijn nu ook voorzien an een nieuw jasje. Meer weten over Dijkman Bouw?

Nws boek Hegger

Uniek boek over pension ADBO en hotel De Scheperskamp in Lochem

September 2023

Een prachtige reis door de tijd in meer dan 200 pagina's op groot formaat. Het boek over de hotelfamilie Hegger en haar hotelgeschiedenis is prachtig beschreven door Anneloes Timmerije en vormgegeven door Peter Onis. Wil je meer informatie of het boek 'Hotelfamilie-Familiehotel' bestellen? 

Nws expositie Else Peter 2023

Else van Vliet-Onis en Peter Onis exposeren in het Kulturhus in Laren Gld.

Oktober 2023

Vanaf vrijdag 1 september 2023 exposeren Else en Peter in het Kulturhus, Verwoldseweg 1 in Laren Gld. Loop vrijblijvend eens binnen om te kijken. Wil je meer weten over Else en Peter en zien in welke stijl ze schilderen.

Pf Nightwalk 2023

Nightwalk Oost Gelre: unieke wandeling, dwars door bedrijven

September 2023

Een unieke avondwandeling op 22 september 2023 voor het goede doel. Door de straten en over de industrie-terreinen van Lichtenvoorde, dwars door gebouwen en bedrijven met volop vermaak langs de route. Uniek in de Achterhoek.

Samen aan de slag voor een hoopvolle toekomst!

November 2021

Stichting UP4S helpt kansarme kinderen in Oeganda. Hierdoor worden de kansen op een goede toekomst voor deze kinderen aanzienlijk vergroot. UP4S heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel van de kinderen vandaan komen.

Pf KVA website

KVA: onafhankelijk specialist in kredietverzekeringen

April 2023

Als verzekeringsmakelaar wil KVA haar klanten zo compleet mogelijk bedienen. Alle risico’s bespreken. De assurantiewereld is breed, een onafhankelijke partner is daarom geen overbodige luxe. Met ruime kennis en ervaring in kredietverzekeringen helpt KVA u graag!

Een nieuw logo voor BAAN TASC in Noorwegen

Juni 2021

BAAN TASC is adviseur, dealer en expert op het gebied van TigerStop, Graule en andere machines in Noorwegen en Scandinavië. Een logo is daarbij essentieel uiteraard.

1
2
3
volg mij
contact opnemen

Telefoon 06  -  81 46 22 99
peter@onislochem.nl
Naar informatieformulier >

Contact

Lochemseweg 33a
7244 RR  Barchem
Route  >

© Onisontwerp.nl 2020  ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacy statement

De website van onisontwerp.nl maakt gebruik van cookies. Privacy statement
ga verder