printdesign

artpartoutbrochure

De Art Partout academische opleiding 'realistisch fijnschilderen' is een driejarige opleiding in alle ambachtelijke technieken. Het gehele lespakket is verzameld in vijf lesboeken met praktische lessen met vele onderwerpen. In de kleurrijke brochure, een ontwerp van Onisontwerp, wordt je heel enthousisast gemaakt om ook te gaan schilderen.

blockwisemagazine

In het magazine wordt het verhaal vetelt van Blockwise. Een verhaal dat gaat over de ander beter maken, samenwerken, elkaar versterken en de positieve wederzijdse afhankelijkheid en verantwoordelijkheid die we met elkaar delen. Een prachtig product waar onisontwerp.nl met plezier de vormgeving voor zijn rekening nam.
NAAR HET BLOCKWISE MAGAZINE

hoogbegaafdheid
pienter&co

Na soms jaren onzekerheid, verkeerde diagnoses en onderzoeken weet je: mijn kind is hoogbegaafd. Maar wat dan? Je kind zit nog steeds niet lekker in z’n vel. Vindt geen aansluiting bij leeftijdgenootjes. Voor Pienter & Co maakten we een hele serie flyers met uitgebreide informatie over de werkwijze en mogelijkheden van deze organisatie.

foldercropvision

Vanuit de kantoren van AgroVision in Nederland, België en Denemarken wordt er dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling, verkoop en support van slimme en gebruiksvriendelijke agrarische software. Al ruim vijftien jaar werkt onisontwerp.nl met plezier voor AgroVion en ontwerp ik folders, brochures en andere communicatiemiddelen. Bijvoorbeeld deze Engelse folder over het product CropVision.

boek een noors avontuur

'Tur Retur' is een prachtig hardcover boek met veel foto's. In 100 pagina's beleef je het hele Noorse avontuur van Peter en Mieke Onis. Vrolijke noot in Tur-Retur is de hond Duko, een zwarte labrador, die ook meeverhuist naar het verre noorden. Hij beschrijft, in een eigen column, zijn kijk op de dagelijkse gang van zaken vanuit een eigen perspectief.

lees hier meer

Verzuim en
re-integratiegids

In 10 hoofdstukken door de regeljungle rond ziekte en verzuim. Door Diederik Gallas, Directeur Gezond in Bedrijf Business School.

naar de site van Gezond in bedrijf

de slimme manier
van tuinieren

GARDENA is het merk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden, of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, gazonverzorging, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking.

Brochure
roelofs-bennekom

Naast het dealerschap voor New Holland houdt Roelofs zich ook bezig met import en export van landbouwmachines. Dat doen ze puur om de positie in deze markt te verstevigen. Het dealerschap voor A-merken zoals New Holland en de import van McHale en JPM Trailers biedt exclusiviteit in de markt. Tevens levert Roelofs ook compact tractoren, shovels, mini/midi gravers en alle mogelijke aanbouwwerktuigen. BEKIJK HIER DE BROCHURE

Meeestersinit
autobelettering

Wie voorop wil lopen, moet in ontwikkeling blijven. Bij Meeesters in IT doen ze dat met passie en plezier. Met de expertise, ervaring én permanente educatie lost Meeesters in IT de IT-vraagstukken op – voor vandaag en voor de toekomst. Onisontwerp.nl verzorgde in opdracht van HollandsPracht de nieuwe vormgeving van logo, huisstijldragers, website en de nieuwe companycar.

daasgeschenkdoos

Deze opvallende geschenkverpakking is op maat vormgegeven en geproduceert voor Daas Baksteen. Een prachtig relatiegeschenk dat heerlijk is om te geven en nog leuker om te krijgen. Wil je ook zo'n fraaie eyecather? Kom dan eens praten, we hebben meer dan genoeg ideeën voor de meest uiteenlopende communicatiemiddelen.

uiergezondheidscheck 
Gezondheidsdienst voor dieren

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staat. Voor een speciale uiergezondheidscheck van de GD gaven we vorm aan een opvallende folder.

volg mij
contact opnemen

Telefoon 06  -  81 46 22 99
peter@onislochem.nl

Bezoeken

Lochemseweg 33a
7244 RR  Barchem
Route  >

© Onisontwerp.nl 2020  ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacy statement

De website van onisontwerp.nl maakt gebruik van cookies. Privacy statement
ga verder