portfolio .

blockwisemagazine

Blockwise: In het magazine wordt het verhaal vetelt van Blockwise. Een verhaal dat gaat over de ander beter maken, samenwerken, elkaar versterken en de positieve wederzijdse afhankelijkheid en verantwoordelijkheid die we met elkaar delen. Een prachtig product waar onisontwerp.nl met plezier de vormgeving voor zijn rekening nam.
NAAR HET BLOCKWISE MAGAZINE

websiteloetwestra

Loet Westra preventie en bestrijding plaagdieren is een zelfstandig professioneel bedrijf uit Lochem. Loet Westra is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Het bedrijf is EVM-gecertificeerd en in het bezit van de noodzakelijke certificaten. Onisontwerp.nl gaf vorm aan de nieuwe website van Loet Westra.

naar de site van loet westra

Meeestersinitautobelettering

Wie voorop wil lopen, moet in ontwikkeling blijven. Bij Meeesters in IT doen ze dat met passie en plezier. Met de expertise, ervaring én permanente educatie lost Meeesters in IT de IT-vraagstukken op – voor vandaag en voor de toekomst. Onisontwerp.nl verzorgde in opdracht van HollandsPracht de nieuwe vormgeving van logo, huisstijldragers, website en de nieuwe companycar.

daaswokkeldoos

Deze opvallende geschenkverpakking is op maat vormgegeven en geproduceert voor Daas Baksteen. Een prachtig relatiegeschenk dat heerlijk is om te geven en nog leuker om te krijgen. Wil je ook zo'n fraaie eyecather? Kom dan eens praten, we hebben meer dan genoeg ideeën voor de meest uiteenlopende communicatiemiddelen.

neem contact op

Boekgeendagvlak

GEEN DAG VLAK is het reisverslag van de fietstocht die Heleen (62) en Joost (72) Huijsman van 15 mei tot en met 12 juni 2017 hebben gemaakt. Over de Camino Francés, de pelgrimsroute in Noord Spanje. Van Pamplona, via Santiago de Compostela naar Cabo Fisterra; het einde van de wereld.

Wil je dit boek kopen?  KIJK DAN HIER  >

clickbrickmagazine

ClickBrick is de steen die generatie op generatie hergebruikt kan worden. Tot in de verre toekomst. In opdracht van HollandsPracht gaven wij vorm aan dit fraaie magazine van de leverancier van ClickBrick, Daas Baksteen. Vol met mooie verhalen, toepassingen en de unieke eigenschappen van deze gevelstenen.

directmail agrovision

Onisontwerp.nl geeft al meer dan 10 jaar vorm aan de meest uiteenlopende direct-mail actie voor de sectoren melkvee, varkens, pluimvee en teelt. AgroVision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. De agrarische software van AgroVision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. 

projectenbox vense

Vense Projecten is een hoog gekwalificeerd afbouwbedrijf in Apeldoorn en richt zich op het aanbrengen van brandwerende scheidingen, plaatsen van akoestische oplossingen en het ombouwen van kantoorpanden naar wooncomplexen. Onisontwerp gaf, in opdracht van HollandsPracht, vorm aan een handzame projectenbox met bijpassende projectkaarten.

Gemeente Zutphen:
uitnodiging aan nieuwe inwoners

uiergezondheidscheck GD

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staat. Voor een speciale uiergezondheidscheck van de GD gaven we vorm aan een opvallende folder.

Boekgeendagvlak

GEEN DAG VLAK is het reisverslag van de fietstocht die Heleen (62) en Joost (72) Huijsman van 15 mei tot en met 12 juni 2017 hebben gemaakt. Over de Camino Francés, de pelgrimsroute in Noord Spanje. Van Pamplona, via Santiago de Compostela naar Cabo Fisterra; het einde van de wereld.

Wil je dit prettig te lezen boek kopen? Vraag dan in de boekwinkel naar dit nummer:  ISBN: 978-94-6323-215-9
o
f kijk hier >

Avonturijn  en De Wereldboom:
Abri-poster Open Dag

The Challenge:
Poster voor evenement

Gemeente Lochem:
Actieposter informatieveiligheid

06 - 81 46 22 99