Onisontwerp.nl  &  Mach3Builders

Meerwaarde in vormgeving
en webtechniek

'Samenwerken maakt alles mooier'

Mooie grafische vormgeving, creatieve oplossingen en een realistische kijk op communicatie. Ontwerpen van websites, logo’s, huisstijlen, brochures, marketingacties en meer. Op het gebied van websites, webshops en onepagers werk ik nauw samen met Wouter Onis van Mach3Builders. Een team gedreven techneuten die het beste uit mij als vormgever halen met mooie online technieken en toepassingen. Zo maken we samen werk om beter te communiceren. Niet meer en niet minder, want samenwerken maakt alles mooier.

Hydrauliek voor industriële toepassingen

Twente Technical Services biedt een totaaloplossing voor hydraulische vraagstukken, onder andere hydraulische aandrijving en enginering. Lees meer op de nieuwe website!

Logo Van Bentum al ruim 25 jaar herkenbaar

Voor van Bentum Schoonmaak uit Hengelo Gld ontwierp ik, ruim 25 jaar geleden, het naamlogo en het is nog steeds fris, opvallend en herkenbaar.

Vakwerk met passie door Brouwer Klus&Zo

Met uw ideeën en verbouwings-wensen kan Brouwer Klus&Zo u een totaal concept bieden dat volledig bij u past.Kijk voor meer info op de nieuwe website!

Toffe Peer Award voor onisontwerp.nl

Mach3Builders bedankt voor de Toffe Peer award. Een leuke opsteker voor onisontwerp.nl waar je een grote grijns van op je gezicht krijgt 

Een nieuw logo voor BAAN TASC in Noorwegen 

BAAN TASC is adviseur, dealer en expert op het gebied van TigerStop, Graule en andere machines in Noorwegen en Scandinavië. Een logo is daarbij essentieel uiteraard.

Nu ook mijn eigen schilderijen op de website

Mijn eerste stappen als kunstschilder zijn gezet. Naast het fotograferen een mooie uitdaging. Bekijk het hier

Supersnel een website of onepager

Ik ben webdesigner, geen webbouwer. Voor de techniek werk ik samen met de specialist op dit gebied: Mach3Builders. Deze krachtige combinatie biedt je het beste in design, techniek en usability. Bovendien lever ik supersnel als het er echt om spant.

websites portfolio

Een logo met bijpassende huisstijl

Meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van opvallende logo’s en huisstijlen voor MKB-bedrijven, (zorg)instellingen, zzp'ers, overheid en industrie. Vormgegeven in functionele huisstijldragers, zoals briefpapier, visitekaartjes, brochures en websites.

Logo's portfolio

Brochures, flyers en mailings

Mooie vormgeving, waarbij het doel van het drukwerk niet uit het oog verloren wordt. Fraai print- en drukwerk, zoals flyers, brochures, posters, jaarverslagen, mailings en nieuwsbrieven met een hoge doeltreffendheid. Drukwerk met een extra visuele touch.

drukwerk en meer

Peter Onis ontwerpt: Websites, webshops, onepagers, brochures, folders, logo's, huisstijlen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, offertemappen, notitieblocks, powerpoints, rollupbanners, (digitale) nieuwsbrieven, mailingacties, jaarverslagen, magazines, uitnodigingen, autobelettering, standbouw-ontwerp, illustraties, relatiegeschenken, kalenders, leaflets, kranten, (personeels)-advertenties, catalogi, vlaggen, bewegwijzering, coporate identity, boekomslagen, boeken, advertorials, folders, flyers, factsheets, whitepapers, online banners, oorkondes, awards, posters, billboards, direct mail, fotografie, kalenders, persberichten, stickers, tijdschriften en....... Bel of mail Peter.

volg mij
contact opnemen

Telefoon 06  -  81 46 22 99
peter@onislochem.nl

Contact

Lochemseweg 33a
7244 RR  Barchem
Route  >

© Onisontwerp.nl 2020  ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacy statement

De website van onisontwerp.nl maakt gebruik van cookies. Privacy statement
ga verder