Onisontwerp.nl  &  Mach3Builders

'Samenwerken maakt alles mooier'

Meerwaarde in vormgeving en webtechniek

Wij leveren websites, logo’s, huisstijlen, brochures, marketingacties en meer aan MKB, bedrijven, instellingen, overheid en zzp'ers. Op het gebied van websites, webshops en onepagers werken wij nauw samen met Wouter Onis van Mach3Builders. Een team gedreven techneuten die het beste uit mij als vormgever halen met mooie online technieken en toepassingen. Zo maken we samen werk om beter te communiceren. Niet meer en niet minder, want samenwerken maakt alles mooier.

Schilderijen Expositie Paasweekend 2023

In mijn vrije tijd schilder ik abstract werk van met name landschappen en de natuur, waarbij Noorwegen mijn inspiratiebron is. Met mijn deelname aan Kunstroute Lochem hoop ik praktische feedback te krijgen, zodat ik mijn werk kan verbeteren.
Meer over de kunstroute 2023 >

Nieuwe schilderijen in Noorwegen gemaakt

Mijn schilderijengalerie is weer uitgebreid tijdens de vakantie in Noorwegen.Geïnspireerd door de prachtige Noorse natuur ben ik lekker bezig geweest in Lavik in mijn tijdelijke 'Atelier'.
Bekijk hier alle schilderijen >

Samen aan de slag voor een hoopvolle toekomst!

Stichting UP4S helpt kansarme kinderen in Oeganda. Hierdoor worden de kansen op een goede toekomst voor deze kinderen aanzienlijk vergroot. UP4S heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel van de kinderen vandaan komen. Bekijk hier de website >

Schilderijenexpositie tijdens Kunstroute Lochem 2023

In mijn vrije tijd schilder ik sinds 2021 met acrylverf op canvas doek. Abstract werk van met name landschappen en de natuur, waarbij Noorwegen mijn inspiratiebron is. Met mijn deelname aan Kunstroute Lochem in 2023 kreeg ik praktische feedback, zodat ik mijn werk kan verbeteren. Het waren drie mooie dagen met veel bezoekers en leuke reacties.

Het boek 'Tur Retur' bestel je hier...

Hardcover boek voor € 29,95, excl. verzendkosten (€ 4,60)

'Tur Retur' is een prachtig hardcover boek met veel foto's. In 100 pagina's beleef je het hele Noorse avontuur van Peter en Mieke Onis. Vrolijke noot in Tur-Retur is de hond Duko, een zwarte labrador, die ook meeverhuist naar het verre noorden. Hij beschrijft, in een eigen column, zijn kijk op de dagelijkse gang van zaken vanuit een eigen perspectief. Je kunt het boek online bestellen of kopen bij boekhandel Lovink, Markt 18 in Lochem. Lees hier meer over het boek Tur Retur >

bestellen
volg mij
contact opnemen

Telefoon 06  -  81 46 22 99
peter@onislochem.nl
Naar informatieformulier >

Contact

Lochemseweg 33a
7244 RR  Barchem
Route  >

© Onisontwerp.nl 2020  ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacy statement

De website van onisontwerp.nl maakt gebruik van cookies. Privacy statement
ga verder