Onisontwerp.nl  &  Mach3Builders

'Samenwerken maakt alles mooier'

Meerwaarde in vormgeving en webtechniek

Mooie grafische vormgeving, creatieve oplossingen en een realistische kijk op communicatie. Ontwerpen van websites, logo’s, huisstijlen, brochures, marketingacties en meer. Op het gebied van websites, webshops en onepagers werk ik nauw samen met Wouter Onis van Mach3Builders. Een team gedreven techneuten die het beste uit mij als vormgever halen met mooie online technieken en toepassingen. Zo maken we samen werk om beter te communiceren. Niet meer en niet minder, want samenwerken maakt alles mooier.....

Het boek 'Tur Retur' bestel je hier...

Hardcover boek voor € 24,95, excl. verzendkosten (€ 4,60)

'Tur Retur' is een prachtig hardcover boek met veel foto's. In 100 pagina's beleef je het hele Noorse avontuur van Peter en Mieke Onis. Vrolijke noot in Tur-Retur is de hond Duko, een zwarte labrador, die ook meeverhuist naar het verre noorden. Hij beschrijft, in een eigen column, zijn kijk op de dagelijkse gang van zaken vanuit een eigen perspectief. Je kunt het boek online bestellen of kopen bij boekhandel Lovink, Markt 18 in Lochem. Lees hier meer over het boek Tur Retur >

bestellen

Join the 10k tree challenge!

Help mee om een bos met 10.000 bomen te realiseren. Op vrijdag 11 maart gaan we 10.000 bomen planten op Landgoed Verwolde in Laren (Gld). We zoeken hiervoor bedrijven die mee willen helpen. Dit kan door een aantal bomen te sponsoren.
LEES MEER

Hydrauliek voor industriële toepassingen

Twente Technical Services biedt een totaaloplossing voor hydraulische vraagstukken, onder andere hydraulische aandrijving en enginering. Lees meer op de nieuwe website!

Nieuw boek ‘Tur-Retur’, een Noors avontuur

‘Tur-Retur’ een Noors avontuur
beschrijft in 100 pagina's de belevenissen in Noorwegen van Peter en Mieke Onis in 2004 en 2005. Je kunt het boek hier bestellen voor € 24,95, excl. verzendkosten

webdesign

Supersnel een nieuwe website of onepager

Ik ben webdesigner, geen webbouwer. Voor de techniek werk ik samen met de specialist op dit gebied: Mach3Builders. Deze krachtige combinatie biedt je het beste in design, techniek en usability. Bovendien lever ik supersnel als het er echt om spant.

logodesign

Een herkenbaar logo met fraaie huisstijl

Meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van opvallende logo’s en huisstijlen voor MKB-bedrijven, (zorg)instellingen, zzp'ers, overheid en industrie. Vormgegeven in functionele huisstijldragers, zoals briefpapier, visitekaartjes, brochures en websites.

printdesign

Ontwerp en vormgeving van drukwerk

Mooie vormgeving, waarbij het doel van het drukwerk niet uit het oog verloren wordt. Fraai print- en drukwerk, zoals flyers, brochures, posters, jaarverslagen, magazines, mailings en nieuwsbrieven met een hoge doeltreffendheid. Drukwerk met een extra visuele touch.

over peter onis

Grafisch vormgever in hart en nieren

Het vormgeven van communicatiemiddelen is, al meer dan 30 jaar, mijn lust en mijn leven. Klanten waarderen mijn werk, maar bovenal mijn aanpak. Ik werk aan een goede relatie met mijn opdrachtgevers. Geen toeters en bellen, geen blabla, maar actie en resultaat! Ik ben een vakman in creatieve communicatie die gaat voor een plezierige en succesvolle samenwerking.

volg mij
contact opnemen

Telefoon 06  -  81 46 22 99
peter@onislochem.nl
Naar informatieformulier >

Contact

Lochemseweg 33a
7244 RR  Barchem
Route  >

© Onisontwerp.nl 2020  ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacy statement

De website van onisontwerp.nl maakt gebruik van cookies. Privacy statement
ga verder