Foto van Peter en Wouter Onis
Onisontwerp.nl  &  Mach3Builders

'Samenwerken maakt alles mooier'

Nws brochure zonoors
Nieuwe info-brochure Noors leren bij ZoNoors

April 2024

In de nieuwe brochure van ZoNoors maak je in het kort kennis met ZoNoors, docente Mieke Onis en de Noorse lessen die je kunt volgen in Lochem of online. Uiteraard zie je ook alle informatie op deze website van ZoNoors, www.zonoors.nl.

Nws reclamezuil AVB 2024
Reclamezuil bij ons kantoor aan de Lochemseweg in Barchem is vervangen

Maart 2024

De reclamezuil is vernieuwd. Een gemêleerd gezelschap waar we ons in bevinden. Een rockgroep, een accountants-kantoor, reclamebureau, onlinemarketing bureau, adviesbureau in de bouw, salarisadminstratiekantoor, een uitzendgroep en een ontwerpstudio. Een mooi ondernemersklimaat waar ik al meer dan 12 jaar van geniet.

Nws GiB boek Wellbeing
Wellbeing & Vitaliteits-management - Gezond in Bedrijf Business School

Januari 2024

Dit nieuwe boek/gids door Diederik Gallas geeft antwoord op de vraag hoe bedrijven een gezonde en ondersteunende werkomgeving kunnen creëren. Evenals andere uitgaven van deze Business School heb ik deze mogen vormgeven. Wil je meer weten over deze uitgave? 

Nws boek Martien Pater
Herinneringen aan mijn moder door Martien Pater

Februari 2024

In Herinneringen aan mijn moeder blikt haar zoon Martien terug op het leven van zijn moeder. Mede met behulp van foto’s en interviews wordt een beeld geschetst van een vrouw, die op jonge leeftijd in het huwelijk trad in het laatste jaar van de tweede wereldoorlog. Onisontwerp.nl mocht het boek vormgeven. Wil je ook een boek of magazine laten maken?
Kijk dan hier >

Meerwaarde in vormgeving en webtechniek

Wij leveren websites, logo’s, huisstijlen, brochures, marketingacties en meer aan MKB, bedrijven, instellingen, overheid en zzp'ers. Op het gebied van websites, webshops en onepagers werken wij nauw samen met Wouter Onis van Mach3Builders. Een team gedreven techneuten die het beste uit mij als vormgever halen met mooie online technieken en toepassingen. Zo maken we samen werk om beter te communiceren. Niet meer en niet minder, want samenwerken maakt alles mooier.

Combi brochure banner

Kleuren golf - 150 x 50 cm

volg mij
contact opnemen

Telefoon 06  -  81 46 22 99
peter@onislochem.nl
Naar informatieformulier >

Contact

Lochemseweg 33a
7244 RR  Barchem
Route  >

© Onisontwerp.nl 2020  ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacy statement

De website van onisontwerp.nl maakt gebruik van cookies. Privacy statement
ga verder