webdesign.

De eerste kennismaking met jouw bedrijf vindt vrijwel altijd plaats via je website. Laat daarom een eerste goede indruk achter en vertel kort en krachtig wat je te bieden hebt. Bel Peter Onis en maak een afspraak, 06 8146 2299.

websitezonoors

Bij ZoNoors staat het plezier met elkaar en de praktische toepasbaarheid van de curssussen primair. Je ontwikkelt kennis van de basisgrammatica en bouwt een uitgebreide woordenschat op. Je traint het lezen, luisteren, schrijven, spreken en de uitspraak. 

naar de site van zonoors

websitefromwood

FromWood is een zeer veelzijdig bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en maken van exclusieve eindproducten. FromWood maakt meubels en interieurs voor zowel particulieren als bedrijfsmatige opdrachtgevers. Bij FromWood kan nagenoeg alles: van robuust en stoer tot sierlijk en verfijnd. 

Voor deze jong en ambitieuze ondernemer gaf onisontwerp.nl vorm aan een nieuwe website.

naar de site van fromwood

websitenorsk.nl

Norsk.nl is de site waar je alles kunt vinden over wonen en werken in Noorwegen. Placement AS (waaronder norsk.nl valt) is in 2003 opgericht door Gert Rietman, die sinds 1997 in Noorwegen woont en heeft uitstekende contacten en een uitgebreid zakelijk netwerk in Noorwegen. Het kantoor is gevestigd in de gemeente Ørskog aan de westkust van Noorwegen.

websitementoris

Instituut Mentoris is een opleidings- en trainings-instituut voor het onderwijs. De kracht van Mentoris is specialisatie in het praktijk-, beroeps- en volwasseneducatie.
Onisontwerp gaf vorm aan o.a. de website.

websitepienter&co

Na soms jaren onzekerheid, verkeerde diagnoses en onderzoeken weet je: mijn kind is hoogbegaafd. Maar wat dan? Je kind zit nog steeds niet lekker in z’n vel. Vindt geen aansluiting bij leeftijdgenootjes. Dat is de missie van Pienter & Co.

Voor deze ondernemer gaf onisontwerp.nl vorm aan een nieuw logo, huisstijl en website.

naar de site van pieter&co
volg mij
contact opnemen

Telefoon 06  -  81 46 22 99
peter@onislochem.nl

Contact

Lochemseweg 33a
7244 RR  Barchem
Route  >

© Onisontwerp.nl 2020  ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacy statement