websitesenmeer.

Waarom een 'responsive' website?

Eenvoudig gezegd past een responsive website zich aan aan het scherm, waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop computer, een laptop, een tablet of een smartphone is. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Responsive is een voorwaarde om in Google hoog te scoren.

  • Altijd makkelijk leesbaar op ieder scherm
  • Beter gevonden worden in Google
  • 86 % van de mensen heeft een smartphone
  • Er zijn ruim 5 miljoen tablets in Nederland
bekijk voorbeeld

Een Onepager: efficiënt, alles op 1 pagina, zelf te beheren en betaalbaar

Met een Onepager presenteer je je bedrijf of product op professionele wijze op internet. Een Onepager, de naam zegt het al, is één webpagina met alle informatie, foto's en teksten handig binnen bereik.  

  • Snelle en efficiënte marketingtool 
  • Professioneel design, zelf beheren
  • Responsive, werkt op alle devices
ja, ik wil een onepager bekijk voorbeeld

Je website in meerdere talen?

Het is natuurlijk wenselijk je website meertalig te maken als je bijvoorbeeld je diensten of producten in het buitenland wilt aanbieden. Ik heb hiermee ervaring  en kan je dus eenvoudig van dienst zijn.

bekijk Meertalige website

zelf eenvoudig je website beheren .

Iedere website die ik oplever is voorzien van een gebruiks-vriendelijk beheersysteem. Bij oplevering van de site leg ik je uit hoe dit werkt. Onze websites blinken uit in gebruiksgemak.

Zelf pagina’s aanmaken, teksten invoeren en aanpassen, foto's uploaden en formulieren aanmaken. Je kunt er direct mee aan de slag. Zo bespaar je tijd en geld bij het beheer van je website zonder frustratie.

Heb je achteraf vragen, dan kun je altijd bij mij of de helpdesk van Mach3Builders terecht. Je wordt praktsich en vriendelijk geholpen.

GRATIS DEMO? BEL 06 - 81 46 22 99

Je websites veiliger en beter vindbaar maken met een SSL-certificaat

In toenemende mate hechten zoekmachines zoals Google waarde aan het hebben van een SSL certificaat bij websites. Door een SSL certificaat aan een website te koppelen wordt het verkeer tussen de bezoeker en de website versleuteld. Hierdoor is deze informatie voor een kwaadwillende partij welke de data onderschept niet leesbaar. Om het belang van SSL te benadrukken toont Google tevens in de eigen browser Google Chrome bovenaan het scherm dat de website veilig is als er een SSL certificaat aan gekoppeld is. Het behoeft geen uitleg dat SSL ook in de zoekresultaten een rol gaat spelen.

mail peter onis voor meer informatie
volg mij
contact opnemen

Telefoon 06  -  81 46 22 99
peter@onislochem.nl

Bezoeken

Lochemseweg 33a
7244 RR  Barchem
Route  >

© Onisontwerp.nl 2020  ·   Algemene voorwaarden   ·   Privacy statement