websitesenmeer .

Waarom een 'responsive' website?

Eenvoudig gezegd past een responsive website zich aan aan het scherm, waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop computer, een laptop, een tablet of een smartphone is. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Responsive is een voorwaarde om in Google hoog te scoren.

  •  Altijd makkelijk leesbaar op ieder scherm
  • Beter gevonden worden in Google
  • 86 % van de mensen heeft een smartphone
  • Er zijn ruim 5 miljoen tablets in Nederland
bekijk voorbeeld

Je website in meerdere talen?

Het is natuurlijk wenselijk je website meertalig te maken als je bijvoorbeeld je diensten of producten in het buitenland wilt aanbieden. Ik heb hiermee ervaring  en kan je dus eenvoudig van dienst zijn.

bekijk Meertalige website

zelf eenvoudig je website beheren .

Iedere website die ik oplever is voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Bij oplevering van de site leg ik je uit hoe dit werkt.
Onze websites blinken uit in gebruiksgemak.

Zelf pagina’s aanmaken, teksten invoeren en aanpassen, foto's uploaden en formulieren aanmaken. Je kunt er direct mee aan de slag. Zo bespaar je tijd en geld bij het beheer van je website zonder frustratie.

Heb je achteraf vragen, dan kun je altijd bij mij of de helpdesk van Mach3Builders terecht. Je wordt praktsich en vriendelijk geholpen.

GRATIS DEMO? BEL 06 - 81 46 22 99

06 - 81 46 22 99