je website veiliger en beter vindbaar...

online voor resultaat .

Een website moet de bekendheid van je product of dienst vergroten, de omzet verhogen en prospects verleiden om contact op te nemen. 

Daarom is iedere website die ik oplever voorzien van een handige tool om je zoekoptimalisatie in Google te beheren. 

Zo zie je hoeveel bezoekers je op de site krijgt, welke pagina's bekeken worden en kun je je website optimaliseren zonder extra kosten.

Waarom een 'responsive' website?

Eenvoudig gezegd past een responsive website zich aan aan het scherm, waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop computer, een laptop, een tablet of een smartphone is. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Responsive is een voorwaarde om in Google hoog te scoren.

  •  Altijd makkelijk leesbaar op ieder scherm
  • Beter gevonden worden in Google
  • 86 % van de mensen heeft een smartphone
  • Er zijn ruim 5 miljoen tablets in Nederland
bekijk voorbeeld

Je website in meerdere talen?

Het is natuurlijk wenselijk je website meertalig te maken als je bijvoorbeeld je diensten of producten in het buitenland wilt aanbieden. Ik heb hiermee ervaring  en kan je dus eenvoudig van dienst zijn.

bekijk Meertalige website

zelf eenvoudig je website beheren .

Iedere website die ik oplever is voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Bij oplevering van de site leg ik je uit hoe dit werkt.
Onze websites blinken uit in gebruiksgemak.

Zelf pagina’s aanmaken, teksten invoeren en aanpassen, foto's uploaden en formulieren aanmaken. Je kunt er direct mee aan de slag. Zo bespaar je tijd en geld bij het beheer van je website zonder frustratie.

Heb je achteraf vragen, dan kun je altijd bij mij of de helpdesk van Mach3Builders terecht. Je wordt praktsich en vriendelijk geholpen.

GRATIS DEMO? BEL 06 - 81 46 22 99

‘Grote plus van Peter is dat hij duidelijk communiceert, zowel op het persoonlijke vlak als in de communicatie-middelen die hij al jarenlang voor ons ontwerpt.’

Trijnie Cupido en Laurens Brock, Lavik Fjord Hotell - Noorwegen

meer referenties

06 - 81 46 22 99

peter@onislochem.nl