ssl . CERTIFICAAT

Je website veiliger en beter vindbaar

In toenemende mate hechten zoekmachines zoals Google waarde aan het hebben van een SSL certificaat bij websites. Door een SSL certificaat aan een website te koppelen wordt het verkeer tussen de bezoeker en de website versleuteld. Hierdoor is deze informatie voor een kwaadwillende partij welke de data onderschept niet leesbaar.

Om het belang van SSL te benadrukken toont Google tevens in de eigen browser Google Chrome bovenaan het scherm dat de website veilig is als er een SSL certificaat aan gekoppeld is. Het behoeft geen uitleg dat SSL ook in de zoekresultaten een rol gaat spelen.

mail peter onis

wat kost een SSL certificaat ?

Blockwise websites

Voor Blockwise websites wordt Comodo Essential SSL geadviseerd. Dit SSL certificaat kost € 36,00 ex. btw per jaar. Facturatie door Mach3Builders.

Framework websites

Voor framework websites, waaronder Mach3Site en maatwerk sites wordt Lets Encrypt SSL (€ 39,95 ex. btw per jaar) of een luxere variant  Rapid SSL (€ 69,00 ex. btw per jaar) geadviseerd. 
Facturatie door Mach3Builders.

Fraudegevoelige websites

Voor meer fraudegevoelige websites wordt een Geotrust Extended Validation SSL geadviseerd (€ 250,00 ex. btw per jaar). Deze is wat uitgebreider,zie bijvoorbeeld: www.rabobank.nl. Hier staat ook de bedrijfsnaam in het groen in de URL-balk. Facturatie door Mach3Builders.

06 - 81 46 22 99