recentwerk .

Hieronder zie je een selectie van mijn werk. Het geeft een goed beeld van de diversiteit en mogelijkheden wat onisontwerp.nl biedt. Heb je speciale wensen, een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Bel Peter Onis, 06 - 8146 2299 of stuur een mail.

De leukste mode voor het uitkiezen in de webshop BijMarisfashion.nl

Of maak er een leuk dagje uit van en ga naar de Tuinstraat 1 in Lochem! Mariska Rossel wil met haar webshop en winkel vrouwen die eens wat anders willen, leuke, eigentijdse mode en accessoires bieden. Door regelmatig de collecties uit te breiden en aan te passen valt er elke keer wat anders te beleven.

bijmarisfashion.nl

Brug naar Succes herkent en ontwikkelt zichtbaar en soms ook onzichtbaar talent

Brug naar Succes is een collectief van zelfstandig ondernemers, elk met een eigen expertise. Door de expertise te bundelen, word talent maximaal ondersteund in de ontwikkeling. Onisontwerp.nl gaf vorm aan website en brochures.

brugnaarsucces.nl

De digitale nieuwsbrief van het Lavik Fjord Hotell met het laatste nieuws en dagverse aanbiedingen

Al sinds 2004 zijn Trijnie Cupido en Laurens Brock de drijvende kracht achter het succes van dit fraai gelegen hotel aan de Sognefjord in Noorwegen. Van begin af aan verzorg ik met veel plezier alle communicatie-uitingen hiervoor.

bekijk de nieuwsbrief

Nieuwe website Rina Scharpert communicatie en organisatie met veel praktijkcases...  

Rina is een veelzijdig en betrokken zelfstandig communicatieadviseur en werkt voor opdrachtgevers in Oost-Nederland. Rina biedt communicatie- en organisatie-oplossingen op het gebied van landbouw, landschap, water en natuur. Meer weten, kijk op de site...

rinascharpert.nl

Informatieve folders over de masterclasses en teamtrainingen van Brug naar Succes

Brug naar Succes is een organisatie, waarbij talentontwikkeling in de breedste zin van het woord de basis is. Hieronder vallen consultancy activiteiten, het begeleiden en empoweren van verkoopteams, het trainen en begeleiden van ondernemingsraden en het ontwikkelen en bedenken van vele programma’s.

bekijk de folder

Het is nog (net) niet te laat voor de kievit in ons land volgens Weidevogelvereniging Achterhoek

Weidevogels zijn van oudsher een vertrouwd beeld in ons Nederlandse landschap. Door verdroging en verandering van de leefomgeving neemt het voedselaanbod af en gaat het steeds slechter met de weidevogels in de Achterhoek. Je leest er alles over op de website van Weidevogelvereniging Achterhoek.

naar de website

De GARDENA hoveniersbrochure met alles informatie over het GARDENA smart system

Het GARDENA smart system is een aanwinst voor de tuin. Via dit innovatieve systeem stuurt u met één app op uw smartphone of tablet een robotmaaier en tuinbesproeiing aan. Samen met Rina Scharpert en Jeroen Vermeer produceerde onisontwerp.nl deze prachtige brochure op groot formaat in opdracht van HollandsPracht.

bekijk de brochure

Handzame projectenbox met bijpassende projectkaarten voor Vense Projecten

Vense Projecten is een hoog gekwalificeerd afbouwbedrijf in Apeldoorn en richt zich op het aanbrengen van brandwerende scheidingen, plaatsen van akoestische oplossingen en het ombouwen van kantoorpanden naar wooncomplexen. Onisontwerp gaf, in opdracht van HollandsPracht, vorm aan deze handzame projectenbox.

venseprojecten.nl

Sales Event brochure voor AgroVision ICT-oplossingen voor agrarische ondernemers... 

AgroVision levert management- en boekhoudprogramma’s voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Voor de agribusiness biedt AgroVision hoogwaardige ICT-oplossingen. Voor een Sales Event verzorgde onisontwerp.nl een programma-brochure.

agrovision.nl

Ontdek nu Step Up Smart online, de ondernemende juridische business partner... 

Een jurist die de kunst van het samenwerken verstaat, efficiënte werkprocessen hanteert, denkt in oplossingen, in het hart van de organisatie staat, standaarden ontwikkelt en in beweging komt vóórdat de organisatie daarom vraagt. Ontdek Step Up Smart, kijk op de website.... 

stepupsmart.eu

Annegreet van Bergen, auteur 'Gouden jaren' is blij met nieuwe website

Annegreet van Bergen is onder meer auteur van de bestsellers Het goede leven (2018), Gouden jaren (2014) en De lessen van burn-out(2000). Voor Annegreet gaf ik haar nieuwe website vorm en hielp haar op weg om deze zelf te beheren.

annegreetvanbergen.nl

Al sinds 2012 kun je op een effectieve en gezellige manier Noors leren bij ZoNoors in Lochem

Is Noorwegen jouw favoriete vakantieland, wil je naar Noorwegen emigreren of heb je er familie of vrienden wonen? Dan is het leuk als je Noors met de Noren kunt praten. Bij ZoNoors in Lochem ben je aan het goede adres, er zijn cursussen voor beginners en gevorderden.

zonoors.nl

Uitnodigend magazine voor Blockwise software aan alle creatieven in Nederland

In het magazine wordt het verhaal vetelt van Blockwise. Een verhaal dat gaat over de ander beter maken, samenwerken, elkaar versterken en de positieve wederzijdse afhankelijkheid en die we met elkaar delen. Een prachtig product waar onisontwerp.nl met plezier de vormgeving voor zijn rekening nam.


bekijk het magazine

Wervende folder met het vergaderaanbod in het  Lavik Fjord Hotell in Noorwegen

In het Lavik Fjord Hotell in Noorwegen heeft u diverse mogelijkheden om bijeenkomsten, vergaderingen, feesten en workshops te organiseren. Uiteraard kun je er ook heerlijk vakantie vieren met een prachtig uitzicht over de Sognefjord.

naar de website

Voor AgroVision ontwerp ik mailings, folders, brochures en leaflets in vele varianten

Al ruim 14 jaar ontwerp ik de vele communicatiemiddelen van AgroVision. Herkenbare, praktische en effectieve communciatie voor de grote diversiteit aan software op het gebied van melkvee, varkens, pluimvee en teelt voor de agrarische wereld. Drukwerk, rollup-banners, PowerPoint's, mailings, etc.... 

feiten over Agrovision

Het kleurrijke jaarverslag 2018
van kinderopvang Avonturijn
staat weer online

Het is ieder jaar weer een feestje om het jaarverslag te maken voor Avonturijn, samen met Yolanda Bensink, directeur van kinderopvang Avonturijn. Geen saaie kost, maar overzichtelijke, prettig leesbare informatie over het reilen en zeilen van Avonturijn. De prachtige foto's maken het geheel compleet.

naar het jaarverslag 2018

ben je ook toe aan een (nieuwe) website, logo, brochure of .......?

06 - 81 46 22 99