onis&Partners .

Ontwerpstudio Else van Vliet

Persoonlijk. Passend. Praktisch. Dit kenmerkt de aanpak van Else van Vliet, een starter met ambitie. Met Else, inderdaad mijn dochter, werk ik sinds 2016 samen. Dat dit vaak per mail en telefoon gaat is niet verwonderlijk aangezien ze vanuit Hilversum werkt.

naar else van vliet

Wouter Onis, Mach3Builders

'Mach3Builders is een innovator', aldus Wouter Onis. Het bedrijf staat sinds 2009 voor hoogwaardige technische realisatie en programmering van websites, onepagers en webshops. Voor onisontwerp.nl en haar klanten de steun en toeverlaat op technisch gebied.

naar mach3builders

Reclameburau HollandsPracht

Peter Meulenbroek, reclamebureau HollandsPracht, is gepokt en gemazeld in het reclamevak. Op strategie- en marketinggebied van hoge kwaliteit. In nauwe samenwerking met Peter Meulenbroek geef ik vorm aan de 
communciatie-uitingen voor zijn klanten.

naar hollandspracht

Jeroen Vermeer, Ontwerpstudio Vermeer

Ontwerpstudio Vermeer, voorheen VMMP reclamemakers, is een nuchter bureau met lef. 'We zijn kritisch, ook op onszelf. Dat zijn we al meer dan 11 jaar en met trots', zegt Jeroen Vermeer. 
Sinds kort zijn Jeroen Vermeer en Peter Onis buren in het zelfde gebouw, zodat voor een nauwe samenwerking niets meer in de weg staat.

ontwerpstudio vermeer

Harrie Hoitink, tekstschrijver en communcatieadviseur

Harrie Hoitink van Iris communicatie in Groenlo is al sinds jaar en dag mijn leverancier voor scherpe en prettig leesbare teksten en no-nonsense communciatieadvies. Bovendien verzorg ik voor de klanten van Harrie de grafische vormgeving. Een mooie win-win situatie dus voor alle partijen.

mail harrie hoitink

Mieke Onis, docente van ZoNoors.nl

Mijn vrouw Mieke mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje Onis & Partners. Mieke biedt met haar bedrijf ZoNoors, cursussen Noors aan voor beginners en gevorderden. Sinds 2004 werk ik ook voor Noorse opdrachtgevers en dus is 
het bijzonder praktisch om ZoNoors bij de hand te hebben.

naar zonoors

06 - 81 46 22 99