vanalleswat .

artikel magazinemach3builders

Noorwegen: twaalf keer groter dan Nederland en nog geen vijf miljoen inwoners. Het land wordt gekenmerkt door natuur. De ruwe schoonheid van de bossen, fjorden, bergen, gletsjers en meren behoren tot de grootste toeristische trekpleisters. Dat er ook een goed ondernemersklimaat heerst, is bij velen niet zo bekend. Wel bij Peter Onis van Onis creatieve communicatie uit Lochem. Wil je het hele artikel lezen, klik dan hier.

Een stand van dertien meter breed en ruim vijf meter hoog

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek B.V. stond in februari 2015 op de Infra Relatiedagen in Hardenberg met deze fraaie stand. Met dertien meter breed en ruim vijf meter hoog is er voldoende ruimte om het water in goede banen te leiden. Ik ben trots op het ontwerp en op de prettige samenwerking met Henrike Veerbeek van Dusseldorp.

Verbinden en beleven centraal bij Rivier in de Stad

Verbinden en beleven. Deze termen staan centraal bij Rivier in de Stad. Met dit programma voor het gebied van De Hoven tot de Zutphense binnenstad willen de gemeente Zutphen en de provincie Gelderland beide stadsdelen beter met elkaar verbinden. In samenwerking met Yvette de Rooij, gemeente Zutphen, maakten we een logo voor het project en een informatiefolder.

Praktisch Noors leren bij ZoNoors voor jong en ouder

ZoNoors biedt verschillende cursussen in Lochem aan, voor iedereen van 8 tot 80 jaar, die Noors wil leren. Zowel privéles als les in groepjes van twee tot maximaal zes personen is mogelijk. De cursussen zijn praktisch van aard. Ook worden er workshops gehoduen. De docente, Mieke Onis, is in het bezit van een volledige onderwijsbevoegdheid.

bekijk de website

Onisontwerp.nl is Goldpartner van Mach3Builders voor Lochem e.o.

'Ik werk al meer dan tien jaar samen met Mach3Builders. Begin februari 2017 tekenden Wouter Onis van Mach3Builders en Peter Onis van Onisontwerp.nl  samen de Goldpartner-overeenkomst. Dat betekent voor mij meer faciliteiten en technisch support  op het gebied van online-marketing. Dit komt ten goede aan de dienstverlening voor mijn klanten. 

naar mach3builders

Ontwerp logo in ambtsketen burgemeester Zutphen

Leuk om te zien, dat mijn ontwerp van het logo voor de gemeente Zutphen is verwerkt in de ambtsketen van de burgemeester van Zutphen.

naar logodesign

Oil Support bewaakt hartslag machines

De gezondheid van machines is cruciaal voor het succes van een onderneming volgens Oil Support Nederland.  OSN realiseert maximaal rendement om downtime te verlagen en herstelkosten te voorkomen. De website en leaflets die Onis creatieve communicatie voor OSN mocht maken geeft een uitstekend beeld waartoe OSN in staat is.

bekijk de website

Economische haalbaarheid zijn de kernwaarden

Wolters bv is een ingenieursbureau voor werktuigbouwkunde in Nederland en heeft een nauwe samenwerking met productiepartners in Azië. Efficiëntie, functionaliteit en economische haalbaarheid zijn de kernwaarden van het werk van Han Wolters. Onisontwerp.nl tekende voor de website.

bekijk de website

'Minder belasting betalen: regelen we!', volgens Kropff & Partners

Zo begint de pagina over de fiscalist-juristen van Kropff & Partners uit Zutphen. Dit en meer lees je op de website. De teksten zjin geschreven door Harrie Hoitink (Iris communicatie), de techniek is verzorgd door Mach3Builders en de vormgeving en projectbegeleiding nam Peter Onis van Onisontwerp.nl voor zijn rekening. Kropff & Partners is geen onbekende voor mij. Meer dan 12 jaar geleden gaf ik vorm aan het logo en de huisstijl, die tot op de dag van vandaag nog altijd intensief gebruikt worden.

06 - 81 46 22 99